Știri pe scurt. Din culmile guvernării: PSD taie salariile a milioane de angajați, dar măresc retribuția parlamentarilor cu 850 de lei pe lună. Săracii, aveau nevoie de-o măslină, nu le ajungeau restul de 10.000 de lei.


– Han Solo are un trailer oficial care merită văzut. Este adevărat că actorul nu te duce cu gândul direct la Harrison Ford, dar povestea pare bine făcută. Abia aștept să văd ce iese pe 25 mai. Tind să cred că va fi un super-film.

PSD a decis: vânzarea de companii Start-up Nation este legală. Nu e ca și cum s-ar deturna fonduri europene. Vorba retardului, “când ai un demnitar corupt, nu trebuie să-l arestezi așa”!

vești proaste de pe Wall Street – măcar nu-l mai laudă nimeni acum pe “geniul” Trump;

vremuri grele pentru ecommerce, magazinele nu vor mai putea umfla prețurile pentru cei din alte țări;

– primul ecran de smartphone din diamante va fi lansat comercial în 2019. Teoretic ar trebui să fie mult mai rezistent decât cele din sticlă. Dar producția e limitată și să vedem cine va dori să cumpere ecranele;

divizia de telefoane LG iese de pe piața din China. Deja au redus mult turația, nu lansează un flagship la MWC, nu mai promovează telefoanele, e păcat;

– mă întreba cineva cum stă Nokia după primul an. Nu avem foarte multe date, dar pe trimestrul patru din 2017 au vândut 4 milioane de telefoane. Pe primele trei luni din 2017 vindeau 100.000 de telefoane. Deci trendul este pozitiv, să vedem ce urmează.