Știri pe scurt. Astăzi se fac iar exerciții cu sirenele alea în caz de război sau calamitate. Nu vă panicați, dar gândiți-vă de ce se pregătesc autoritățile atât de intens pe partea asta.



– Jurrasic World: Fallen Kingdom are un trailer nou, cu tot cu un vulcan. Lansarea este pe 22 iunie.

– dacă nu ați urmărit ieri lansarea rachetei lui Elon Musk în spațiu, aia cu o mașină Tesla la bord care acum zboară prin spațiu, atunci astăzi e obligatoriu să vedeți.

– după prăbușirea istorică de ieri, când pierduse 1.100 de puncte, indicele Dow de la americani a crescut cu peste 550 de puncte, fiind practic pe drumul spre recuperare. Să vedem cum va continua;

sătui să fie copiați de toată lumea, Snapchat au anunțat că vor copia Facebook și Google 🙂

– s-a lansat Apple HomePod, boxa lor cu Siri, sunetul este bun, dar utilizarea asistentului digital sub nivelul Alexa;

Google vrea să scoată din joc Booking și alte site-uri de turism, se vor face rezervări direct din motorul de căutare. Prevăd un nou proces anti-monopol aici.

– știrea cu Uber care plătește taxe mai mari decât taximetriștii are mai multe aspecte. Pe de o parte, e clar că ăia sifonează profitul ca să nu plătească taxe. Pe de altă parte, profitul net al Uber a fost de 1.168.750 ron, 250.000 de euro pe 2017. Stau destul de bine deși sunt prezenți în doar câteva orașe.