Știri pe scurt. Astăzi se fac iar exerciții cu sirenele alea în caz de război sau calamitate. Nu vă panicați, dar gândiți-vă de ce se pregătesc autoritățile atât de intens pe partea asta.– Jurrasic World: Fallen Kingdom are un trailer nou, cu tot cu un vulcan. Lansarea este pe 22 iunie.

– dacă nu ați urmărit ieri lansarea rachetei lui Elon Musk în spațiu, aia cu o mașină Tesla la bord care acum zboară prin spațiu, atunci astăzi e obligatoriu să vedeți.

– după prăbușirea istorică de ieri, când pierduse 1.100 de puncte, indicele Dow de la americani a crescut cu peste 550 de puncte, fiind practic pe drumul spre recuperare. Să vedem cum va continua;

sătui să fie copiați de toată lumea, Snapchat au anunțat că vor copia Facebook și Google 🙂

– s-a lansat Apple HomePod, boxa lor cu Siri, sunetul este bun, dar utilizarea asistentului digital sub nivelul Alexa;

Google vrea să scoată din joc Booking și alte site-uri de turism, se vor face rezervări direct din motorul de căutare. Prevăd un nou proces anti-monopol aici.

– știrea cu Uber care plătește taxe mai mari decât taximetriștii are mai multe aspecte. Pe de o parte, e clar că ăia sifonează profitul ca să nu plătească taxe. Pe de altă parte, profitul net al Uber a fost de 1.168.750 ron, 250.000 de euro pe 2017. Stau destul de bine deși sunt prezenți în doar câteva orașe.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!