Toată agitația de ieri cu USR și protestul din stradă au avut un efect nesperat, votul final pentru legile justiției a fost amânat din lipsă de cvorum. Așa că a meritat, în ciuda unei Jandarmerii care vrea cu orice preț să stârnească incindente. Nu credeam când povesteau cei de la fotbal, acum cred.– Black Mirror sezonul 4 are premiera pe 29 decembrie, sunt curios cât de rapid ajunge la noi.

Alte știri pe scurt

pînă și soțul doamnei Primar vrea să vină la proteste. Poate, în curând, vor face și PSD un miting contra hoților.

– problema Apple: produsele sunt atât de bune că oamenii nu mai cumpără noua variantă, ci folosesc în continuare același produs. Problema e că scad vânzările, iar modelul iPad poate fi urmat oricând de iPhone, produsul principal Apple la ora actuală;

– două știri cu Bitcoin: din cauza fluctuației valorii Steam renunță la plata cu Bitcoin. În același timp, o companie slovenă a pierdut circa 4.700 de bitcoin datorită hackerilor.

– Honor V10 se cheamă acum Honor View 10 și aduce tehnologia Mate 10 la jumătate de preț;

primul telefon pliabil este lăudat de toți cei care l-au testat;

Jeep Wrangler 2018;

Trump a luat o decizie care poate porni al treilea război mondial;

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!