Vreau să comentez un pic spectacolul de la Ateneu de aseară, trebuie notate niște idei. După sunt știrile normale și am mutat trailerul de film la final .

  • Donald Tusk nu doar că a vorbit în română și a spus lucruri foarte inteligente, i-a făcut pe psd-iști să aplaude când le-a cerut să “apere statul de drept”. Ceea ce este o mare, mare realizare! Și putem spune că a fost un influencer;
  • evident că am fost aseară la miting, încă o dată se vede că românii nu realizează prin ce momente de cumpănă trec. Și Dragnea o joacă bine, el nu a fost prezent, însă fantoma lui plutea pe-acolo datorită lui Adrian Năstase, Adrian Severin și alți penali de-ai lor;
  •  chiar, de notat că PSD nu are deloc probleme cu aceste figuri triste, le pune în prima lojă, deci e clar că electoratul lor le acceptă așa cum sunt. “Da’ ce domne, nu sunt și ei oameni? Normal că fură, că toată lumea fură să se descurce…”. Nu! Oamenii mor de foame pentru că acești nenorociți au deturnat revoluția și au distrus țara asta vânzând-o la fiare vechi. Atât.
  •  nu au probleme nici cu nepotismul, protocol dat peste cap ca fiul lui Veorica să stea în spatele ei. Pentru prima dată, Veorica a reușit să nu facă gafe, dar discursul său a fost de lemn, a transmis mesaje doar de ea înțelese.
  • președintele “care se opune ferm” acestor hoți a râs și s-a distrat cu Patriarhul Daniel și cu Ciordache, plus că nu i-a salutat pe oamenii de la miting. Devine tot mai clar de care parte a baricadei e.

Alte știri