Știri pe scurt de azi. Am vrut să vedem Lord of The Rings aseară pe ProTV, doar că postul se vedea sacadat și pe UPC și pe RCS , așa că după câteva teste cu închis/deschis receiverele, am pus filmul de pe Netflix. La voi s-a văzut?



– după premiile primite la Globurile de Aur, Handmaid’s Tale continuă cu sezonul doi;

– În ultimele 30 de zile specialiștii Kaspersky au găsit 241 de site-uri în România care rulează Coinhive pe computerele vizitatorilor (minează cripto-monede folosind procesorul vizitatorilor), dar cercetarea continuă și probabil numărul final va fi mai mare.

– tot mai mulți oameni cred că roboții și Inteligența Artificială vor aduce o nouă criză economică, lăsând oamenii fără locuri de muncă;

– alerta de atac nuclear din Hawaii a fost mai tare decât cea de cutremur de 10 grade trimisă de aplicația lui Moise Guran. Oamenii au fost convinși că urmează să moară și unii dintre ei și-au trimis copiii să se ascundă în canalizare;

– Primul sezon Overwatch League începe săptămâna această, cu cele 12 echipe reprezentând orașe din Asia, America de Nord și Europa. Meciurile pot fi urmărite prin intermediul Twitch, MLG.com, dar și aplicațiile MLG și Overwatch League pentru iOS și Android.

Global Game Jam, cel mai mare game jam din lume, revine la București. Evenimentul va avea loc în cadrul Bucharest Gaming Week (23-28 ianuarie) și dă startul unui val de creativitate în sfera jocurilor, la nivel mondial. Pornind de la o temă centrală, participanții lucrează concomitent cu dezvoltatori din întreaga lume pentru a crea un joc pe parcursul weekendului.

Lumix GH5S, cea mai recentă cameră foto/video lansată de Panasonic, beneficiază de 5 ani garanție.

noul Mercedess G-Class SUV, înainte de salonul auto Detroit;

Ford va lansa un SUV 100% electric;