Știri pe scurt din IT și tehnologie – ce să citiți astăzi la cafea 🙂 Sunt interesante, dar nu destul pentru a face articole separate.

stiri pe scurt

Știri pe scurt

românii fac o mașină electrică, dar fiind vorba de o instituție, vor să vândă mașina către primării și alte companii de stat. Smart?
– Un studio mic și independent de jocuri din Tîrgu Mures, Stuck In Attic, pregătește un joc video point and click adventure numit Gibbous. Ca să îl poată termina, au nevoie de o finanțare pe Kickstarter. Grafica e faină.
– AMC și producătorul de jocuri video Versus Evil au lansat Fear the Walking Dead: Dead Run, jocul oficial pentru dispozitivele mobile bazat pe serialul AMC care a doborât recordurile de audiență. Aplicația de mobil este de acum disponibilă în întreaga lume prin App Store.
– Bitdefender a lansat „Drumul Cetăților”, o aplicație de mobil  care vă oferă acces la monumente istorice din România, cetăți și castele medievale, biserici fortificate. Poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.
– Orange lansează mesajul campaniei pentru EURO 2016 – Orange Sponsors You. Marile branduri se concentrează pe evenimente, echipe și jucători vedetă, însă Orange Sponsors You alege o altă abordare și se concentrează pe fani, fiindcă Orange este de părere că fanii sunt adevăratele vedete.
– History va transmite un nou serial captivant: “Arme născute din foc” (Forged in Fire). În acest show exploziv, cei mai buni armurieri se întrec în atelierul de fierărie pentru câştigarea premiului de 10.000 de dolari şi a titlului suprem de campion “Forged in Fire”. Serialul are premiera în România pe 27 aprilie, iar următoarele episoade vor fi difuzate în fiecare miercuri, de la 22:00.