Știri pe scurt din IT și tehnologie – ce să citiți astăzi la cafea 🙂 Sunt interesante, dar nu destul pentru a face articole separate.

stiri pe scurt

Știri pe scurt

românii fac o mașină electrică, dar fiind vorba de o instituție, vor să vândă mașina către primării și alte companii de stat. Smart?
– Un studio mic și independent de jocuri din Tîrgu Mures, Stuck In Attic, pregătește un joc video point and click adventure numit Gibbous. Ca să îl poată termina, au nevoie de o finanțare pe Kickstarter. Grafica e faină.
– AMC și producătorul de jocuri video Versus Evil au lansat Fear the Walking Dead: Dead Run, jocul oficial pentru dispozitivele mobile bazat pe serialul AMC care a doborât recordurile de audiență. Aplicația de mobil este de acum disponibilă în întreaga lume prin App Store.
– Bitdefender a lansat „Drumul Cetăților”, o aplicație de mobil  care vă oferă acces la monumente istorice din România, cetăți și castele medievale, biserici fortificate. Poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.
– Orange lansează mesajul campaniei pentru EURO 2016 – Orange Sponsors You. Marile branduri se concentrează pe evenimente, echipe și jucători vedetă, însă Orange Sponsors You alege o altă abordare și se concentrează pe fani, fiindcă Orange este de părere că fanii sunt adevăratele vedete.
– History va transmite un nou serial captivant: “Arme născute din foc” (Forged in Fire). În acest show exploziv, cei mai buni armurieri se întrec în atelierul de fierărie pentru câştigarea premiului de 10.000 de dolari şi a titlului suprem de campion “Forged in Fire”. Serialul are premiera în România pe 27 aprilie, iar următoarele episoade vor fi difuzate în fiecare miercuri, de la 22:00.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!