Câteva știri pe scurt de azi. Aveți grijă, astăzi Enel ia curentul în București, Ilfov și Giurgiu, s-ar putea să dureze mai multe ore.– a apărut oficial povestea filmului Han Solo – A Star Wars Story, care urmează să fie gata de lansare în mai 2018.

– Echipă românească Flex s-a clasat pe locul al doilea la cea de-a 29-a ediție a competiției de sumo robotic All Japan Robot Sumo Tournament, organizată în luna decembrie, la Tokyo, concurs la care au participat 120 roboți din 25 de țări.

– Acum 36 de ani, autoritățile americane au spart monopolurile, apreciind că acestea dăunează economiei. Wall Street Journal spune că asta ar trebui făcut cu Google, Amazon sau Facebook;

încă un scandal privind condițiile de muncă la un furnizor Apple;

– Google și Coursera vor lansa un curs special pentru specialiștii în suport IT, care va costa 49 de dolari pe lună, dar vă va ajuta să prindeți posturi la Google.

– o extensie Google Chrome din magazinul oficial era infectată, a avut peste 500.000 de download-uri;

– Facem pariu că noile reguli anunțate de Youtube pentru creatorii de video nu vor schimba cu nimic mizeriile postate acolo?

– Asus a prezentat la CES 2018, în Las Vegas, cea mai recentă gamă de mini-computere desktop compacte, oferind flexibilitate și portabilitate fără compromiterea performanțelor. Noile mini PC-uri PB40 și PN40 furnizează puterea unui computer și confortul unui dispozitiv portabil și compact, indiferent că este vorba despre divertisment sau activitatea la birou. PB40 Mini-PC oferă o conectivitate fără precedent având până la șase porturi USB 3.1 Gen 1 Type-C (USB-C) și porturi I/O ultraflexibile cu suport VGA/DP/COM/HDMI. Carcasa metalică găzduiește cel mai nou procesor Intel Pentium Silver din generația a 8-a pentru performanțe ridicate. PN40 mini PC e motorizat de cea de a 8-a generație de procesoare Intel Pentium Silver și Celeron, dispune de o parte inferioară culisantă pentru asamblarea facilă. Compact și ușor, acesta măsoară 114 x 114 x 49mm și cântărește doar 700 de grame.