Câteva știri pe scurt de azi. Aveți grijă, astăzi Enel ia curentul în București, Ilfov și Giurgiu, s-ar putea să dureze mai multe ore.– a apărut oficial povestea filmului Han Solo – A Star Wars Story, care urmează să fie gata de lansare în mai 2018.

– Echipă românească Flex s-a clasat pe locul al doilea la cea de-a 29-a ediție a competiției de sumo robotic All Japan Robot Sumo Tournament, organizată în luna decembrie, la Tokyo, concurs la care au participat 120 roboți din 25 de țări.

– Acum 36 de ani, autoritățile americane au spart monopolurile, apreciind că acestea dăunează economiei. Wall Street Journal spune că asta ar trebui făcut cu Google, Amazon sau Facebook;

încă un scandal privind condițiile de muncă la un furnizor Apple;

– Google și Coursera vor lansa un curs special pentru specialiștii în suport IT, care va costa 49 de dolari pe lună, dar vă va ajuta să prindeți posturi la Google.

– o extensie Google Chrome din magazinul oficial era infectată, a avut peste 500.000 de download-uri;

– Facem pariu că noile reguli anunțate de Youtube pentru creatorii de video nu vor schimba cu nimic mizeriile postate acolo?

– Asus a prezentat la CES 2018, în Las Vegas, cea mai recentă gamă de mini-computere desktop compacte, oferind flexibilitate și portabilitate fără compromiterea performanțelor. Noile mini PC-uri PB40 și PN40 furnizează puterea unui computer și confortul unui dispozitiv portabil și compact, indiferent că este vorba despre divertisment sau activitatea la birou. PB40 Mini-PC oferă o conectivitate fără precedent având până la șase porturi USB 3.1 Gen 1 Type-C (USB-C) și porturi I/O ultraflexibile cu suport VGA/DP/COM/HDMI. Carcasa metalică găzduiește cel mai nou procesor Intel Pentium Silver din generația a 8-a pentru performanțe ridicate. PN40 mini PC e motorizat de cea de a 8-a generație de procesoare Intel Pentium Silver și Celeron, dispune de o parte inferioară culisantă pentru asamblarea facilă. Compact și ușor, acesta măsoară 114 x 114 x 49mm și cântărește doar 700 de grame.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!