Am fost la Star Wars și episodul 8 este mai bun decât 7, tind să cred că vor reuși să facă din ultimul episod o capodoperă. Dar să nu ne entuziasmăm, mai sunt doi ani. Sunt și oameni care critică episodul 8, dar sunt foarte puține lucruri care se pot reproșa celor de la Disney. Dacă nu l-ați văzut, e cazul să o faceți. Mergeți la Imax, merită diferența.– Ready Player One, regizat de Steven Spielberg, se bazează pe nuvela lui Ernest Cline. Va fi lansat pe 30 martie și abordează subiecte precum Realitatea Virtuală, jocuri video, Easter Eggs prin care poți descoperi secrete. Una peste alta, abia aștept să-l văd.

ce poți să faci dacă Google crede că ai murit și afișează asta peste tot;

vești bune pentru fanii Xperia, Sony are câteva noutăți interesante;

– cei de la Samsung nu rezolvă actualizarea Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S8/S8+. Cea mai recentă variantă beta merge pe telefon dar strică conexiunea cu Dex pentru a folosi telefonul ca desktop;

Încă o aplicație password manager cu serioase probleme de securitate, evident ei zic că au actualizat;

jocuri gratuite pentru iPhone / iOS – la ofertă câteva zile;

reducere pentru Pixel 2 și 2 XL;

– de citit: legătura dintre matematică și fizică;

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!