Câteva știri pe scurt, văd că 2018 începe în forță, se anunță chiar interesant.– New mutants este un fel de continuare pentru X-Men, se lansează pe 13 aprilie.

– am fost pe 1 ianuarie la protestul de la Victoriei, mă bucurasem că au fost oameni și în noaptea de Revelion. Apoi am văzut asta, meteorit sau nu, foarte ciudată apariția. Cum stăteam noi în fața Guvernului părea că cineva a tras cu artificii sau ceva de gen. Dar nu s-a auzit niciun zgomot. Oricum, a trecut rapid și nu am apucat să filmez. Apoi am văzut discuții pe Facebook că s-a văzut în multe locuri, iar speculația este că ar fi stația aia spațială chineză asupra căreia s-a pierdut controlul. Ei bine, informațiile internaționale confirmă teoria.

WhatsApp nu a mers corect în noaptea dintre ani, prea mulți au ales să spună La mulți ani în aplicație…

Nokia 3310 vine și cu 4G;

Apple ar putea cumpăra și Netflix, după ce au cumpărat Shazam.

apropo de Shazam, va fi un film despre acest start-up;

– LG a prezentat înaintea CES un televizor OLED cu diagonala de 88 de inch și cu rezoluție 8K. Deocamdată la vânzare există doar un model 77 de inch cu rezoluție 4K, care costă 20.000 de dolari. Așa că probabil noul model este ceva mai scump.

Germania începe să dea amenzi Facebook sau altor rețele sociale dacă nu scot automat știrile false sau mesajele cu incitări la ură și violență;