Dacă nu ați prins ieri discuția cu Suveranul, ați pierdut, merită fiecare minut, comentariile sunt delicioase. Aflăm că la 100 de ani de România suntem împărțiți în mai multe grupuri. Nu doar cei care suntem pentru Justiție și grupul celor care apără corupții, plus pensionarii mințiți la televizor, ci există și foarte mulți cetățeni care nu recunosc statul român deloc. Și doar nu se găseau pe Facebook, par să aibă aceleași opinii.
Omul s-a dus la Monitorul Oficial și a cerut dovada – actul – că statul român există. Că Poliția Română există. Evident, că nu au găsit ăia care sunt legile privind înființarea lor, iar întrebarea este legitimă. De ce să le mai respectăm atunci. De ce nu putem fi cetățeni ai Planetei Pământ sau pur și simplu apatrizi. Dincolo de limba română stâlcită și nebunia ideii în sine, există loc de discuție.

– dacă v-a plăcut noul Jumanji (merită văzut), îl regăsiți pe Dwayne Johnson în junglă în noul film Rampage (2018). Filmul se spune că este bazat pe un joc video cu același nume din anii ’80. Din ce-am văzut în trailer nu prea are legătură cu jocul, dar măcar acțiunea pare intensă.

– apropo de România și de politică. Familia de mafioți Cosma de la Ploiești are o nouă vedetă zilele astea, deputata Andreea. Vă las doar acest fragment:
Reporter: Vă curta. Dvs cum răspundeați la acele propuneri?
Andreea Cosma: Cum puteam să răspund? Aveam două variante: să mă duc la pușcărie sau să-i răspund…
Familia Cosma asta a furat de-a rupt, copiii au ajuns parlamentari, acum au încercat denigrarea DNA pentru că sunt pe cale să fie condamnați definitiv. Iar unii le iau apărarea. Asta e România.

– starea zilei în securitate IT: Google a raportat o problemă către Microsoft în noiembrie, tot nu e rezolvată așa că o fac publică. Clienții sunt în pericol, cui îi pasă?

iese la iveală deja noul Asus Zenfone 5, discutăm săptămâna viitoare despre el;

Sony lucrează cu firmele de taxi la un sistem AI care să rivalizeze Uber și alte soluții;

– Microsoft face iar un pas contra clienților săi, telefoanele Windows Phone 7 și 8 nu vor mai primi notificări. De ce era nevoie să facă asta, zău dacă pricep. Ultimii utilizatori vor trebui probabil să arunce telefoanele la gunoi.

– supercar: Aspark Owl atinge suta de kilemtri în sub două sencunde;

– să ne și relaxăm: s-a inventat noua medicină franceză 🙂