Știri pe scurt. Hai că a nins și la București, să vedeți haos de la 10 centimetri de zăpadă. Dimineață erau multe semafoare pe intermitent, dar trebuie să recunosc că au trecut de la deszăpezire, inclusiv prin spatele blocului.Misiune Imposibilă VI se lansează pe 27 iunie, continuă lupta după Rogue Nation, cu Tom Cruise în formă și multe gadgeturi high-tech. Sper să iasă bine 😉

se pare că Apple nu va mai face noi modele iPhone X.

specialiștii au găsit noi probleme de securitate IT în procesoarele Intel. Abia fuseseră lansate actualizări, care încetinesc PC-urile cu Windows, acum să vedem ce mai urmează.

peste 40.000 de clienți OnePlus au pierdut bani de pe card în atacul informatic despre care vă scriam săptămâna trecută.

toate zvonurile privind lansările de la MWC 2018, mai e o lună pînă când începe cel mai mare târg de telefonie mobilă din Europa.

– Îmi place ideea Nike: pantofi cu elemente de PlayStation, au un design foarte bun, dar abia pe 10 februarie aflăm și prețul.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!