Câteva știri pe scurt de astăzi, pînă vine toamna cu adevărat.Știri pe scurt

– iPhone 8 Plus nu prea rezistă la căderi (video mai sus – sursa), sticla de pe spate crapă, nici ecranul nu e foarte rezistent, dar oricum stă mai bine. Bateria la mode.lul cu Plus este ok, respectiv 2.691 mAh conform iFixit.

– camera foto de pe iPhone 8 a primit locul unu în testele DXOmark;

Galaxy X se va numi telefonul pliabil Samsung, se pare că lansarea lui este iminentă, au cam obținut aprobările de la autorități.

– Următoarea serie Samsung Galaxy A va include în 2018 și butonul de Bixby, pentru că sud-coreenii vor să promoveze utilizarea asistentului digital.

ce poți face cu Bixby de la Samsung;

– Intel a confirmat toate zvonurile cu seria a opta de procesoare Core pentru desktop;

– Michelin a prezentat “cauciucurile” printate 3D care au o durată de viață nelimitată și sunt făcute din materiale reciclate;

– listă cu telefoanele care vor primi Android 8.0 Oreo, doar că nu știm când anume se va întâmpla acest lucru;

– se confirmă faptul că rușii l-au susținut pe Trump în alegeri: au folosit Facebook pentru a stimula suporterii să iasă la mitinguri;

Moartea smartphone-ului și ce urmează după;

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!