Am fost aseară obișnuita plimbare împotriva hoților și pot să vă spun câteva idei interesante. Prima, sistemele de control Facebook introduse contra fake-news și contra abuzurilor sunt abuzate fix de pesediști care au blocat multe din conturile celor care protestează. E o discuție aici, dar sunt mult mai multe cazuri. Mulți dintre cei care critică corupția, minciuna și mizeriile pe care le fac actuala putere sunt suspendați pe Facebook.

Doi, cine a inventat marșurile de kilometri de fapt subminează protestul. Oamenii au început să plece de la Romană, la Universitate s-au oprit să vadă spectacolul de la TNB, iar la Unirii au plecat acasă. Grupurile care au ajuns la Casa Poporului s-au subțiat. Cu toate astea, au fost mult mai mulți oameni decât scriu posturile de știri și publicațiile online. Nu știu să estimez, dar bulevardul Libertății era full, om lângă om, iar coloanele au trecut așa, timp de jumătate de oră, fără pauze. Trei, nu am prins incidentul cu caii, dar tind să cred că animalele s-au speriat. Și la marșurile trecute caii par să se sperie de vuvuzele și fluiere și cu greu sunt controlați, chestie la care Jandarmeria ar trebui să lucreze mai mult.

Știri pe scurt

Imgur au fost sparți de hackeri, au pierdut 1,7 milioane de conturi;

– primul robot cu cetățenie a dat un interviu, lumea s-a șocat că are idei… umane. Vrea o familie.

record de vânzări pentru terminalele smartphone de Black Friday la americani. La noi nici acum nu avem informații structurate corect.

cum scapi de dependența de smartphone. Se poate reduce dependența și folodind smartphone cu ecranul gri;

cum se joacă un meci de fotbal adevărat;

cum arată birocrația sinistră din România, sigur nu e un caz izolat;

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!