Întâi, să ne și bucurăm un pic, după ani de umilințe, proteste și marșuri: PSD începe să piardă fiefuri grele. Se trezesc românii, s-au săturat de hoți și panarame. Pe lângă București (felicitări Nicușor și celor din sectoarele 1, 2 și 6), sunt vești bune și de la Timișoara, Constanța sau Brașov. O schimbare normală și la Vrancea, dar neașteptată. Nu știu cum să comentez situația de la Iași.

Dar sunt și vești proaste și foarte proaste. Tocmai în București, mândria țării, a fost votat Piedone, responsabil și condamnat pentru Colectiv. A fost votat și Băluță, iar Negoiță pare că a câștigat detașat la noi în sector. Pare că vecinii noștri iubesc bordurile și gropile de gunoi. Prezența a fost slabă, mobilizare zero. Prin țară PSD a câștigat vreo 17 județe, ceea ce este îngrozitor dacă ne uităm în urmă la câte furturi și grozăvii au făcut. Oamenii pur și simplu acceptă să fie batjocoriți. A câștigat și primarul PSD la Deveselu, cel care a murit de Covid. A câștigat cel care își umilea fetița. Ce ne pasă nouă.

Pe 6 decembrie trebuie să votăm la alegerile parlamentare. Mă sperie ideea că PSD ar urma să aibă atâta putere și să aibă încă patru ani puterea de a bloca inițiative sau de a impune pe agendă mizeriile lor.
Vine pe Netflix.
Alte știri: