Zonga, aplicația românească de muzică, se lansează la nivel internațional pe 1 decembrie 2017. După 5 ani pe piața din România, aplicația va fi disponibilă și pentru cei peste 5 milioane de români din întreaga lume. Românii din străinătate vor putea descoperi pe Zonga artiștii români pe care îi îndrăgesc, precum și playlist-uri cu muzică românească, potrivită pentru orice moment și orice gen preferat, indiferent dacă este vorba de pop, rock, folk, romanțe sau muzică populară.– 12 Strong, despre o acțiune americană în Afganistan. Filmul va fi lansat în ianuarie 2018;

– factura Brexit este între 50 și 100 de miliarde de euro. Un destin similar ar dori pentru România unii din PSD. Unii chiar visează prietenia cu Rusia și revenirea la comunism, sunt convins.

vânzările iPhone X au fost chiar bune;

– deși telefoanele Pixel 2 au un co-procesor pentru imagini, acesta nu era activat, abia la Android 8.1 devine activ;

– Bitcoin trece de 10.000 de euro. Vă scriu ceva dupămasă pe tema asta;

una dintre mașinile mele favorite are versiune modernă.

Nou studiu privind Yeti, omul zăpezilor. Cu final neașteptat.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!