Câteva știri pe scurt, de citit la cafea. Sunt doi ani de la Colectiv și nu avem vinovați, iar din spitalele românești scapă doar cine poate.

– o știre care ne reconfirmă cum este PSD: astăzi discută dacă să ceară bani de la cei cărora le-au acordat ajutoare sociale în campania electorală. Probabil le vor cere banii înapoi.

– în SUA încep arestările pe filiera rusească: directorul de campanie a lui Trump, un consilier de campanie. Săracul Trump chiar nu știa că va fi ales cu ajutorul Rusiei, este complet inocent. Facebook, Google (Youtube) și Twitter vor prezenta detalii privind campania dusă de ruși.

profitul Samsung aproape că s-a triplat, veniturile cresc cu 30%, datorită vânzărilor de componente;

– Huawei aduce propriul magazin de aplicații AppStore în Europa, au și conținut video. Probabil va fi la fel de utilizat ca și Galaxy Apps, adică spre zero.

ce probleme au firmele mari, după ce toate rezultatele financiare au fost pe plus.

se apropie lansarea Qualcomm Snapdragon 845;

– pe 2 noiembrie se lansează și HTC U11 Life, un smartphone cu Android One, care va avea un preț bun. Să vedem dacă va convinge.

– noi detalii privind OnePlus 5T, se pare că se lansează luna următoare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!