Știri pe scurt de azi. Sunt și câteva zvonuri, dar mai mult informații verificate oficial.

Alte știri

  • Școala gratuită de programare ACADEMY+PLUS deschide înscrierile pentru a doua serie de cursanți în București, cu 500 de locuri disponibile. În prima etapă, candidații trebuie să rezolve două teste de memorie și logică, disponibile exclusiv pe platforma online.
  • Kingston Digital a anunțat lansarea unui nou produs în gama UV500, un SSD cu capacitatea de 2TB.
  • Huawei  urcă în Topul celor mai Valoroase Branduri în anul 2018 realizat de revista americană Forbes. Astfel, Huawei este singurul brand din China inclus în top, reușită marcată pentru al doilea an consecutiv, clasându-se pe locul 79, cu o valoarea a brandului de 8,4 miliarde USD.
  • Logitech G lansează noul mouse wireless de gaming G305, echipat cu tehnologia wireless Lightspeed și senzorul proprietar HERO (High Efficiency Rated Optical) pentru a oferi o experință de gaming superioară, eficiență ridicată și viteză de reacție de 10 ori mai rapidă.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!