După am văzut Rogue One: a Star Wars Story am citit și părerile despre el, iar opiniile negative m-au amuzat teribil. Majoritatea nu pricep că ăsta nu este un episod Star Wars, s-a spus asta de la început, este o poveste din universul Star Wars, episodul opt vine în 2017. Nu am fost la film pentru a analiza cum se comportă personajele, ci pentru a vedea povestea, iar acesta e foarte bună. Și recordul de încasări nu s-a lăsat așteptat.

Apropo, există multe cărți scrise de fani în universul Star Wars.

Anul viitor vine un nou episod din:Știri pe scurt

– Azi colegiul electoral american o să confirme victoria lu Trump, o parte din ei vor vota pentru că așa cred, iar ceilalți pentru că au fost înjurați și amenințați pe nedrept de algători. Nu așa se procedează când vrei să pari “mai civilizat”.

– Irlanda începe azi procesul de apel contra deciziei UE conform căreia Apple a evitat taxe de 14 miliarde de euro;

– Sistemul european de sateliți pentru navigație, Galileo, care concurează GPS și Glonass, a fost pus în funcțiune oficial, acum să vedem și cine îl va folosi…

– Elon Musk a anunțat, mai în glumă, mai în serios, că va face o mașină de tip “cârtiță”, care să sape tunele pentru a scăpa din trafic. Toate bune, dar nu cred că așa ceva se va aproba vreodată oficial de către autorități. Ar putea cauza probleme masive. Sau ar putea fi doar un anunț amuzant, luat în serios de media.

ancheta privind autorii știrilor false din campania electorală americană continuă, este de citit.

foarte tare noul campus Apple, se dezvoltă ultra-rapid, parcă văd că va deveni un adevărat muzeu dacă îl deschid pentru public.

Disney a cumpărat drepturile de streaming pentru campionatele de League of Legends, se anunță vremuri interesante pentru pasionații de e-sports.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!