Huawei P9 lite este cel mai performant telefon cu preț accesibil. Are dotări bune, ecran Full HD de 5.2 inch, Android 6.0, procesor Hi-Silicon Kirin 650, dar și o baterie de 3.000 mAh. Prețul Huawei P9 lite în România este de circa 1.200 de lei.

dreamstime_s_25149066-compressor
Sursa foto: © Pressureua | Dreamstime.com – Cofee

Alte știri pe scurt

– și o veste proastă pentru Huawei: au folosit o fotografie realizată cu aparat DSLR Canon pe post de imagine realizată cu Huawei P9, ca să promoveze camera foto. Dar specialiștii s-au prins.

– prima sondă NASA care ajunge aproape de Jupiter a trimis înapoi imagini uimitoare.

Poveștile cu Siveco merg mai departe, interesant este că ei continuă să câștige licitații, dar toate soluțiile lor funcționează spre deloc.

– Bulgaria a adoptat o lege prin care toate aplicațiile dezvoltate pentru guvern trebuie să fie open source.

– Deutsche Telekom caută un cumpărător pentru una dintre diviziile sale, speră să încaseze 5 miliarde de dolari care vor fi investiți pentru dezvoltarea rețelelor și a serviciilor de broadband din Europa.

– Qnap a lansat Audio Box, un dispozitiv ce permite aplicației OceanKTV (aplicația de karaoke pentru QNAP NAS) să fie utilizată cu o gamă largă de modele. QNAP Audio Box suportă două microfoane dinamice de 6.3mm și se conectează la serverele NAS compatibile prin USB.