Huawei P9 lite este cel mai performant telefon cu preț accesibil. Are dotări bune, ecran Full HD de 5.2 inch, Android 6.0, procesor Hi-Silicon Kirin 650, dar și o baterie de 3.000 mAh. Prețul Huawei P9 lite în România este de circa 1.200 de lei.

dreamstime_s_25149066-compressor
Sursa foto: © Pressureua | Dreamstime.com – Cofee

Alte știri pe scurt

– și o veste proastă pentru Huawei: au folosit o fotografie realizată cu aparat DSLR Canon pe post de imagine realizată cu Huawei P9, ca să promoveze camera foto. Dar specialiștii s-au prins.

– prima sondă NASA care ajunge aproape de Jupiter a trimis înapoi imagini uimitoare.

Poveștile cu Siveco merg mai departe, interesant este că ei continuă să câștige licitații, dar toate soluțiile lor funcționează spre deloc.

– Bulgaria a adoptat o lege prin care toate aplicațiile dezvoltate pentru guvern trebuie să fie open source.

– Deutsche Telekom caută un cumpărător pentru una dintre diviziile sale, speră să încaseze 5 miliarde de dolari care vor fi investiți pentru dezvoltarea rețelelor și a serviciilor de broadband din Europa.

– Qnap a lansat Audio Box, un dispozitiv ce permite aplicației OceanKTV (aplicația de karaoke pentru QNAP NAS) să fie utilizată cu o gamă largă de modele. QNAP Audio Box suportă două microfoane dinamice de 6.3mm și se conectează la serverele NAS compatibile prin USB.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!