Câteva știri pe scurt de azi, dacă aveți timp, să vedeți și acest mesaj al supraviețuitorilor din Colectiv.


Sursa

Știri pe scurt

– Un start-up de Realitate Augmentată a realizat o aplicație cu care poți scana obiecte, clădiri sau vedete și le recunoaște automat. Un fel de Shazam pentru fotografie, o aplicație pe care toată lumea și-ar dori-o, dar cred că este foarte greu de realizat practic.

– Cei de la Lenovo au lansat ieri Moto Z cu Moto Mods în România. Astăzi am aflat că oficial vor produce cel puțin 12 mod-uri noi în fiecare an. Mi se pare un angajament foarte tare, mai ales că nu este clar dacă a cumpărat pînă acum cineva aceste mod-uri sau rămân de fapt doar unelte pentru promovarea telefonului. Ca idee, Moto Z cu toate mod-urile costă probabil 1500-2000 de euro. Nu am calculat exact, dar sunt unele care costă 300 de euro, de exemplu, proiectorul mini.

– Microsoft va primi de la Uniunea Europeană acordul pentru a cumpăra rețeaua de socializare Linkedin.

Campanie cu malware deghizat în bannere, probabil virușii s-au răspândit la milioane de utilizatori la nivel global.

– Curtea Supremă din SUA a decis că Samsung nu a copiat atât de tare iPhone încât să merite să plătească daune de sute de milioane de dolari. Cazul este retrimis la curtea inferioară, care va căuta acum o nouă rezolvare.

– Google a stabilit că va ajunge să utilizeze 100% energie regenerabilă pînă în 2017, atât pentru data centere cât și pentru birouri. Ceea ce demonstrează că se poate, pentru că știm cu toții ce gigant a ajuns acum Google.

OnePlus 3T este un smartphone comparabil cu Google Pixel, adică printre cele mai bune modele cu Android la ora actuală, dar cu un preț mult mai mic.

– La Paris se deschide un campus pentru start-up-uri, Station F, cu investiții de 265 de milioane de euro, peste 1.000 de companii start-up, fonduri de investiții și planuri mari.

Philip Morris trece la următorul nivel și lansează un nou tip de țigară electronică, care este acum în teste la autoritățile federale.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!