România a ales, oamenii chiar s-au mobilizat exemplar să nu cumva să piardă PSD, modelul nostru rămâne clar: “să se fure, dar să ne dea ceva și nouă”. Mă bucur pentru rezultatul USR, mă bucur că reduta de la Cluj încă nu a cedat, dar per-total, e trist pentru România, pentru viitor. Măcar americanii au găsit scuza cu hackerii ruși care l-au ajutat pe Trump. Noi nici măcar pe asta nu o avem.

Să trecem la lucruri mai interesante…Sursa.

Știrile pe scurt

– atentatele de la Istanbul care au dus la moartea a 38 de oameni și rănirea altor 155 seamănă izbitor cu cele din Paris. Faza și mai tristă este că în ultimele luni de tăcere sute de teroriști antrenați pentru astfel de atacuri au intrat iar în Europa. Concluzia o putem trage singuri.

– Bill Gates va investi peste 1 miliard de dolari într-un fond de investiții destinat start-up-urilor din zona de energie regenerabilă și soluții care combat încălzirea globală. Fondul reunește o grămadă de nume mari din industrie.

FoodPanda a fost cumpărată de un competitor din Germania.

Surface Book nu primește review-urile pozitive la care spera Microsoft.

– Atenție la vitamine și antioxidanți, nu toate vă scapă de boală, din contră, în anumite condiții vă pot ucide.

– Cei de la Adidas pariază pe tehnologie pentru vânzări mai multe.

Incredibil cât de bine arată Trump aici

– Dacă aveți Playstation 4 , trebuie să încercați acest joc video gratuit.

– o nouă invenție ajunge curând pe străzi: motocicleta care stă mereu drept, sistemul de stabilizare nu permite căderea, nu ai nevoie de cric. Totuși, asta nu te va salva în cazul unui accident.