A fost super aseară, deși puteai remarca de prima oară că sectorul roșu era foarte extins, totuși, a ieșit bine per-total. Între timp, securiștii se dezic de Grindeanu, pe care săptămâna trecută îl apărau cu orice preț.

Cam așa a fost:Știri pe scurt

– noi detalii privind bateria Galaxy S8 și asistentul digital Samsung;

– șeful Apple, Tim Cook, a declarat că știrile false omoară neuronii și în același timp a lăsat să se înțeleagă că se vor implica în zona de realitate augmentată, unde văd ei posibili afaceri de mare amploare.

– Noi dezvăluiri privind AMD Ryzen, următoarea generație de procesoare, care vor avea performanțe mari și prețuri accesibile. Vin într-un moment în care Intel pare că abandonează PC-ul în favoarea unor afaceri mai profitabile.

un francez spune că aplicația Uber i-a adus divorțul, pentru că trimitea notificări cu cursele și după ce a dat log-out. Astfel, soția a aflat pe unde se plimba el… Cere doar 45 de milioane de euro despăgubiri.

– terminalele Google Pixel vor beneficia de Instant Tethering, se pot conecta fără a fi necesară parolă pentru hotspot, iar conexiunea este mai rapidă.