A fost super aseară, deși puteai remarca de prima oară că sectorul roșu era foarte extins, totuși, a ieșit bine per-total. Între timp, securiștii se dezic de Grindeanu, pe care săptămâna trecută îl apărau cu orice preț.

Cam așa a fost:Știri pe scurt

– noi detalii privind bateria Galaxy S8 și asistentul digital Samsung;

– șeful Apple, Tim Cook, a declarat că știrile false omoară neuronii și în același timp a lăsat să se înțeleagă că se vor implica în zona de realitate augmentată, unde văd ei posibili afaceri de mare amploare.

– Noi dezvăluiri privind AMD Ryzen, următoarea generație de procesoare, care vor avea performanțe mari și prețuri accesibile. Vin într-un moment în care Intel pare că abandonează PC-ul în favoarea unor afaceri mai profitabile.

un francez spune că aplicația Uber i-a adus divorțul, pentru că trimitea notificări cu cursele și după ce a dat log-out. Astfel, soția a aflat pe unde se plimba el… Cere doar 45 de milioane de euro despăgubiri.

– terminalele Google Pixel vor beneficia de Instant Tethering, se pot conecta fără a fi necesară parolă pentru hotspot, iar conexiunea este mai rapidă.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!