Se confirmă teoria că Trump a fost susținut de ruși în campanie, după faza cu hackerii iese la iveală cum consilierii președintelui au fost oamenii rușilor. Unul a demisionat ieri, restul nu. Rușii au făcut mișcarea asta pentru a profita de un candidat mai slab și mai influențabil, iar între timp nu au stat degeaba.

Filmul zilei

John Wick Chapter 2 – cred că am mai zis de el odată, este deja în cinematografe și acum avem și un concurs cu bilete la film.Știri pe scurt

– Microsoft propune realizarea unui acord global de luptă contra hackerilor, un fel de “Convenția de la Geneva” pentru războiul informatic. Ideea nu este tocmai nouă, dar se pare că acum chiar este nevoie de așa ceva.

– pentru a lupta mai eficient cu pirații Internetului, cei de la IBM vor integra inteligența artificială, mai precis super-computerul Watson, în toate soluțiile de securitate IT.

HTC nu reușește să convingă publicul, are rezultate tot mai slabe, chiar dacă s-au redus pierderile;

– Canon a lansat modele noi de camere foto: două DSLR, respectiv 77D și T7i, precum și o cameră mirrorless, EOS M6.

– dacă ai timp de petrecut cu cei de la suport tehnic, poți rezolva problemele noul Macbook și să nu plângi după bani;

prima mașină zburătoare din Europa este lansată de olandezi, costă 400.000 de dolari. Din păcate nu avem acum și o reglementare în domeniu, probabil va fi operată ca un elicopter, cu permis de pilot;

– vestea bună a anului: Philip Pullman va termina anul ăsta continuarea la Materiile întunecate, lansarea este pe 19 octombrie.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!