Știrile despre OUG 13 și 14 sunt atât de contradictorii că îmi dau seama cum se simt cei nehotărâți și care nici nu merg de altfel la vot. Pe cine să crezi? A fost contestată 14 sau nu? Va fi respinsă și va intra 13 în vigoare? Va fi o lege? Sper să nu. În orice caz, profesioniștii în dezinformare sunt încă la PSD.

Filmul zileiFate of the furios (Fast & Furious 8) va fi în cinematografe din 14 aprilie, sper să fie măcar în linie cu restul filmelor din serie.

Știri pe scurt

– noul headset VR de HTC va fi realizat pentru modelele smartphone 2017, primul compatibil va fi U Ultra, dar cred că va merge și cu HTC 11.

– Facebook va porni iar sunetul la clipurile video cu autoplay, ca să crească nivelul de stress pentru utilizator. Poate părăsesc mai mulți rețeaua… Și să aibă ce rezultate să raporteze la campanii.

– Huawei va lansa actualizări la Android 7.0 Nougat pentru modelele Honor 5C, Honor 6X, Huawei Nova și Huawei P9. Aveți grijă că la Samsung au fost probleme mari cu bateria după actualizarea la 7.

– Inginerii din Dubai au realizat deja proiectul unui oraș pe care îl vor face pe Marte. Deși planurile sunt pentru anul 2117.

– O echipă de cercetători din Arizona crede că poate repara banchiza de la Polul Nord cu ajutorul unor… congelatoare gigantice.

– Toyota spune că mașinile electrice se vând mai rapid decât modelele care sunt hibrid (benzină + electric).

– Winston Churchill credea că există viață pe alte planete, deși nu pare să fi întlnit vreun OZN pe vremea sa.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!