Câteva informații pe scurt, de citit dimineața la cafea. Încep cu statisticile despre ecommerce în România, poate interesează pe cineva. Apoi cu restul informațiilor…

Facebook-News-Feed

Știri pe scurt

– Cei de la GPEC spun că valoarea totală a retail-ului online autohton a crescut la peste 1,4 miliarde de euro în 2015, de la circa 1,1 miliarde de euro în 2014. Cifra este o estimare realizată cu principalii jucători din domeniu. În România sunt cam 11 milioane de utilizatori de Internet, iar 6,7 milioane au făcut cumpărături online cel puțin o dată. Zona de mobile a crescut spectaculos în 2015, peste 50% din traficul marilor magazine online a fost generat de dispozitive mobile. Cam 1,4 milioane de români au cumpărat online prin intermediul unui dispozitiv mobil, iar aproximativ 850.000 prin intermediul unei aplicații mobile.

– Allview X3 Soul mini este următorul hit pregătit de brașoveni. Abia a fost lansat X3 Soul, iar acum vine versiunea mai ieftină și mai compactă. Nu am alte detalii.

– Legea Securității Cibernetice a României a intrat în dezbatere publică, este pe site-ul MCSI. Oare o fi în varianta aia mai bună sau nu? Doi, oare cine o fi făcut site-ul MCSI?

– Pentru doritori:

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!