După problemele cu Note 7, Samsung are din nou probleme cu alte gadgeturi care se încing și explodează: mașinile de spălat. Deja s-au emis câteva avertismente pe tema asta și mai mulți proprietari au spus că au pățit la fel.

dreamstime_s_51867599

Credit foto: © Valeriya Potapova | Dreamstime.com – Coffee

Avertizarea este pentru modelele Samsung produse în perioada 2011-2016.

Știri pe scurt

– Ioan Gyuri Pascu a murit din cauza unui diagnostic pus aiurea, atac de panică când el avusese deja atac de cord;

– Trump e atât de ocupat cu campania prezindențială că a pierdut 800 de milioane de dolari în doar un an;

– În America e frumos, iar s-au împușcat la o școală, un om care fuma o țigare electronică a fost împușcat de poliție – credeau că are o armă, iar în alt caz, cei care filmau o arestare au trebuit să lase telefoanele și să-l ajute pe polițist;

– Spotify, care e un fel de concurent Deezer sau Zonga, vrea să cumpere SoundCloud, locul unde artiști din toată lumea își urcă melodiile în format digital. Am mai scris despre SoundCloud, deși site-ul este foarte admirat, nu prea au metode prin care să monetizeze serviciul și nu mai pot merge pe pierdere.

– Șefa Yahoo, Marissa Meyer, un manager foarte apreciat și lăudat, a refuzat să le acorde băieților de la IT fondurile necesare să rezolve problemele cu hackerii. De asemenea, a refuzat metoda de protecție clasică – resetarea parolelor – pentru ca utilizatorii să fie protejați de hackeri. Cu alte cuvinte, și-a bătut joc de clienți în numele managemenetului perfect. Acum, a vândut firma către Verizon și dacă nu va fi dată în judecată, va rămâne în istorie ca manager de succes.