După problemele cu Note 7, Samsung are din nou probleme cu alte gadgeturi care se încing și explodează: mașinile de spălat. Deja s-au emis câteva avertismente pe tema asta și mai mulți proprietari au spus că au pățit la fel.

dreamstime_s_51867599

Credit foto: © Valeriya Potapova | Dreamstime.com – Coffee

Avertizarea este pentru modelele Samsung produse în perioada 2011-2016.

Știri pe scurt

– Ioan Gyuri Pascu a murit din cauza unui diagnostic pus aiurea, atac de panică când el avusese deja atac de cord;

– Trump e atât de ocupat cu campania prezindențială că a pierdut 800 de milioane de dolari în doar un an;

– În America e frumos, iar s-au împușcat la o școală, un om care fuma o țigare electronică a fost împușcat de poliție – credeau că are o armă, iar în alt caz, cei care filmau o arestare au trebuit să lase telefoanele și să-l ajute pe polițist;

– Spotify, care e un fel de concurent Deezer sau Zonga, vrea să cumpere SoundCloud, locul unde artiști din toată lumea își urcă melodiile în format digital. Am mai scris despre SoundCloud, deși site-ul este foarte admirat, nu prea au metode prin care să monetizeze serviciul și nu mai pot merge pe pierdere.

– Șefa Yahoo, Marissa Meyer, un manager foarte apreciat și lăudat, a refuzat să le acorde băieților de la IT fondurile necesare să rezolve problemele cu hackerii. De asemenea, a refuzat metoda de protecție clasică – resetarea parolelor – pentru ca utilizatorii să fie protejați de hackeri. Cu alte cuvinte, și-a bătut joc de clienți în numele managemenetului perfect. Acum, a vândut firma către Verizon și dacă nu va fi dată în judecată, va rămâne în istorie ca manager de succes.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!