Știri pe scurt din tehnologie: se pare că zvonurile au fost reale, următorul Note este Galaxy Note 7 și nu 6. Au lansat un teaser oficial care conține informația asta. Sau așa pare.

gsmarena_002

Știri pe scurt

– Și apropo de Samsung… Next Big Thing este de fapt mai multe chestii, mai mici.

– OnePlus 3 se pregătește de lansarea oficială și apar noi imagini, în care arată foarte bine. După cum știm deja, este și un smartphone puternic, cu un preț bun. Oare se va și vinde?

– Philips 258B6QUEB QHD este primul monitor al companiei dotat cu o conectivitate USB 3.1 Type-C. Noul USB promite să fie singura interfață de care utilizatorii vor avea nevoie pentru conectare. În plus, utilizatorii vor putea să își încarce dispozitivele, să își conecteze monitorul la telefon sau notebook și la diversele periferice atașate deja notebook-ului.
Programat pentru lansare în această lună (iunie 2016), este realizat de MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare.

– HP a lansat cea mai nouă generaţie de imprimante DeskJet All-in-One (AiO), mai precis HP DeskJet 3720 care are doar jumătate din dimensiunea celorlalte imprimante cu jet de cerneală din clasa sa. A fost numită recent de către revista Time unul dintre „Cele mai influente 50 de gadgeturi din toate timpurile”. Va fi disponibilă începând cu luna septembrie la partenerii HP autorizaţi din întreaga ţară, la preţuri începând de la 299 lei.

– Operatorul telecom american Verizon va oferi 3 miliarde de dolari pentru ce a mai rămas din Yahoo și toate proprietățile sale online. Mie mi se pare mult și așa

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!