S-au lansat tot felul de zvonuri și amenințări că protestele dăunează, că ne vom bate între noi, că sunt organizate de Rusia sau că vin extratereștrii să ne răpească cu totul. Aberații sinistre. Protestele sunt bune pentru că PSD nu mai poate să fure acum, ci trebuie să facă ceea ce a promis în campanie. Fix atât.

The Dark Tower se lansează în iunie 2017. După succesul West World ar putea face istorie. E un film SF western horror, dacă vă puteți imagina așa ceva 🙂

Știri pe scurt

– cei de la Apple fac știrile azi cu vreo trei anunțuri, au scos căștile BeatsX, au prezentat un nou tip de conector pentru telefon – iar nu adoptă USB Type-C la iPhone, în ciuda reglementărilor. Și pregătesc lansarea ochelarilor VR. Revin cu o știre separată cu asta.

– Amazon a realizat un proiect de supermarket în care lucrează doar doi sau trei oameni, restul fiind roboți autonomi.

David Beckham s-a trezit cu e-mailul spart și nu prea i-a convenit ce au găsit hackerii acolo. A angajat o echipă demnă de serviciile secrete să urmărească hackerii. Parcă văd că iese un film după asta.

– Google imită Amazon atât de tare încât au făcut și reclama fix la fel, cu o comandă vocală care rostită la TV a dat peste cap echipamentele smart ale oamenilor. Scandalul Amazon a fost acum o lună sau mai bine, Google la Super Bowl.

– Mariott nu mai poate concura cu AirBnb și hostelurile și va lansa în curând camere pentru 8 sau 16 persoane, care să aibă prețuri mai accesibile.

Zece aplicații iOS care sunt gratis astăzi.

– La Snapchat doi dintre fondatori au scăpat de al treilea. Și mai sunt și alte povești, niciuna echitabilă.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!