A apărut o aplicație care arată zonele cu cei mai mulți pokemoni sau cu pokemoni rari, se numește Poke Radar, iar fanii jocului o vor găsi utilă.

dreamstime_s_62059125-compressor

Credit foto: © Kuhar | Dreamstime.com – Coffee

Alte știri pe scurt

– Adata Technology a lansat oficial trei noi SSD-uri externe: SE730, SC660 și SV620. Modelul SE730 este cu USB Type-C și este rezistent la praf și apă IP68, iar modelele avantajoase SC660 și SV620 oferă de cel puțin patru ori performanța unui drive mecanic extern, consumă semnificativ mai puțin și asigură o rezistență mult sporită la șocuri.

– Canon Europe a anunţat astăzi lansarea produsului Canon Xeed 4K501ST, cel mai nou model din gama de proiectoare 4K, fiind varianta upgradată a modelului XEED 4K500ST. Este ideal pentru contexte care beneficiază de conţinut de înaltă calitate, redat de pe un player Blu-ray 4K Ultra HD, precum conferințele medicale, amfiteatrele de cursuri sau expozițiile creative.

– Sony a lansat seria de televizoare 4K HDRBravia ZD9, următoarea generație în materie de tehnologie privind calitatea imaginii pentru televizoare, care poate reproduce un negru mai intens, un alb mai strălucitor și culori naturale. Noua gamă Z devine astfel piesa de rezistență a gamei premium, care include modelele premiate XD93 și XD940. Noua abreviere „Z” reprezintă un important pas înainte în materie de tehnologie de display. Tehnologia 4K High Dynamic Range (HDR) oferă un contrast puternic și culori mai clare, naturale și redă conținutul așa cum l-au înregistrat creatorii lui.

– Intel a anunțat rezultatele financiare pentru trimestrul al doilea din 2016, cifrele sunt bune, veniturile au crescut și au profit. Detaliile le găsiți aici.

– scannerul de iris de la Galaxy Note 7 nu funcționează dacă purtați ochelari. Unii s-au gândit să îl testeze și pe bebeluși, iar nici pentru ei nu merge, irisul nefiind format. Apropo, scannerul de iris trebuie ținut la peste 20 de centrimetri sau poate cauza probleme grave de vedere.