Știri pe scurt de azi, de citit la cafea. Producătorul de jocuri video Blizzard va introduce suport pentru Facebook Live în Overwatch, apoi probabil în jocurile sale.
dreamstime_s_19632240
Transmisia video din jocuri a devenit atât de populară încât Twitch a devenit peste noapte de la start-up la un site video foarte mare la nivel global.

Știri pe scurt

– cei de la Uber vor taxa suplimentar clienții care nu ajung la mașină la timp și îi fac pe șoferi să aștepte…

– zvonurile privind telefoanele Samsung cu ecrane flexibile apar din nou, iar lansarea se pare că va fi în 2017.

– Lenovo Tech World începe pe 9 iunie și vor lansa atunci noi terminale Motorola, modulele Motomods și altele asemenea, urmărim evenimentul și vedem mai exact.

– Microsoft a lansat o aplicație de Project Management, Planner, care va ușura munca celor care se ocupă cu planificarea proiectelor. Cred că era timpul și pentr așa ceva.

pe 13 iunie începe Apple WWDC (atenție la video cu autoplay), conferința anuală cu dezvoltatorii de software, oamenii abia așteaptă să afle zvonuri și indicii privind următoarea generație iPhone. Urmărim evenimentul pe blog și vedem ce se lansează oficial și ce nu.

– cercetătorii au realizat o frunză artificială, care poate transforma energia solară în combustibil lichid. Este mai eficientă energetic decât panourile solare, dar și mai eficientă decât frunzele naturale.