Un american s-a culcat cu Windows 7 și s-a trezit cu Windows 10, cu datele clienților pierdute și multe alte bătăi de cap. Dar a câștigat în justiție, daunele fiind însă de doar 10.000 de dolari.

dreamstime_s_67182689-compressor

Credit foto: © Dennizn | Dreamstime.com – Window 10

Știri pe scurt

– Facebook a lansat o nouă aplicație, Slideshow, care îți permite să faci din pozele recente un album animat și îi dai share mai rapid.

– CEO-ul Google, Sundar Pichai, are contul de Quora spart de hackeri. Probabil folosea una dintre parolele alea ușor de ghicit.

– Pirații Internetului au spart și o bază de date medicale și acum vând informațiile pacienților pentru cine plătește mai mult.

– cei de la Twitter adaugă acum stickere cu diverse figuri ca să țină pasul cu competiția și să păstreze audiența.

– site-ul de dating Meet Me a anunțat că cumpără o aplicație de dating Skout, iar prețul a fost de circa 55 de milioane de dolari. Aplicația e genul Tinder, doar că e un start-up la început de drum.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!