Am observat de zilele trecute trendul ăsta, toată lumea dă știri pozitive pentru ridicarea moralului. Dar am observat de asemenea că oamenii care dau share n-au idee că sunt multe evenimente pozitive. Așa că le-am pus la un loc…

dreamstime_s_34384

Credit foto: © Pavalache Stelian | Dreamstime.com – flag

Știri pe scurt

– Echipa națională de rugby a câștigat iar Turneul Națiunilor, au bătut tot, iar România a mai câştigat World Rugby Nations Cup în 2012, 2013 şi 2015.

– Echipa României de gimnastică aerobică a luat medalia de argint la Campionatul Mondial din Coreea de Sud. Au depășit formația gazdă, dar medalia de aur a mers în China.

– Echipa feminină de scrimă a luat medalia de aur la Campionatul European din Elveția. Și aici au bătut toate echipele concurente.

– am cam terminat cu sportul, dar trebuie spus că tinerii românii au luat locul unu la olimpiada internațională de fizică. La cum văd eu treaba, în curând limba cea mai vorbită la NASA după engleză va fi româna…

– iar la final, România a câștigat de asemenea Campionalul Mondial de dans… Așa că vedeți, avem destule vești bune, n-avem noroc la fotbal.

P.S. a început la eMag o nouă campanie de reduceri, Revoluția prețurilor. Reduceri de pînă la 50%.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!