Știri pe scurt, am adunat câteva informații utile și anunțuri oficiale pe care le puteți parcurge rapid, la cafea.

Sony BRAVIA 2016 TV_Design interior

– Sony a lansat azi oficial noua linie de televizoare ultra-subțiri Bravia 4K cu tehnologie HDR (foto). Televizoarele din seriile XD93/XD94 sunt compuse din două straturi – ecranul de suprafață și inovatorul Slim Backlight Drive, oferind astfel o calitate excepțională a imaginii. Designul super subțire ascunde tehnologia video necesară pentru a produce o experiență cinematică 4K HDR.

– A doua ediție Bucharest International Light Festival – Spotlight, se va desfășura în perioada 5 – 8 mai în următoarele zone din capitală: Calea Victoriei, traseul de la Biblioteca Centrală Universitară până la Piața Națiunilor Unite. După succesul primei ediții, Spotlight 2016 marchează colaborări cu artiști români și internaționali care surprind prin creativitatea și amploarea lucrărilor prezentate.

– Intel a anunțat azi Apollo Lake, următoarea generație pentru Atom, procesoarele dedicate tabletelor și dispozitivelor ultra-portabile accesibile, cu variante și mai ieftine de Celeron și Pentium.

– Viitorul tatuajelor – tehnologia îți transformă pielea în display, nu mai e nevoie de cerneală.

– Chinezii de la Xioami pregătesc lansarea unul phablet Max, atât de mare încât concurează Xperia Z4 Ultra, mai degrabă tabletă la dimensiunile alea.

P.S. Nu uitați că am testat noul LG G5 înainte de lansarea comercială. Merită citit !
În caz că nu ați citit, avem un concurs Vodafone cu Internet nelimitat și acces la HBO GO.