Știri pe scurt de azi, chiar dacă nu la prima oră a dimineții, sunt la fix pentru pauza de cafea. Dilema Apple continuă: în timp ce unii investitori se retrag, citând probleme și zvonuri privind un iPhone 7 “la fel cu 6 și 6S”, Warren Buffet a cumpărat acțiuni în continuare. O ști el ceva.

dreamstime_s_19632240

Credit foto: © Pressureua | Dreamstime.com – Hand holds Mobile Smartphone

Știri pe scurt

– unul dintre investitorii cunoscuți din Silicon Valley, Carl Icahn și-a vândut acțiunile Apple, citând probleme cu următoarea generație de produse și posibila scădere a vânzărilor. Dar s-a dovedit că în Apple a investit Warren Buffet, o legendă de pe Wall Street, care nu a prea greșit niciodată în astfel de situații. Pînă acum.

– Twitter și-a dat seama că este o tâmpenie să considere link-ul share-uit sau adresa pozei ca fiind parte din cele 140 de caractere ale mesajului. Vor face modificări, dar desigur, cui îi mai pasă? 🙂

– cei de la Bitdefender au un studiu mișto despre rețelele de computere infectate (botnet) care sunt folosite pentru a manipula rezultatele Google și pentru a încasa bani din publicitatea online pay-per-click. Sunt curios de ce nu comunică atunci când au astfel de studii interesante…

– Garmin a reușit după ani și ani să facă o brățară smart care să aducă toate funcțiile pe care le au rivalii. Vivosmart HR+ are și GPS, o chestie logică pentru restul lumii, dar care nu exista în varianta anterioară a brățării produse de un mare jucător din piața de … GPS. Ei bine, acum are, fiind și mai scumpă. Oare o cumpără cineva?

– la final, acest autobuz de la Londra. Faci fitness și ajungi la destinație. Oare cum miroase înăuntru?

autobuz fitness

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!