Donald Trump a dat drumul la proiectul de construire a unui zid la granița cu Mexicul, deși este o lungime de 3,201 kilometers și va costa miliarde pe care nimeni nu vrea să și le asume. Trump s-a întâlnit cu premierul britanic, Theresa May, iar apoi au lansat un zvon “prietenesc”, euro se va prăbuși.


Ștrumfii se întorc în 2017 cu “Satul pierdut”, lansarea pe 7 aprilie.

Știri pe scurt

Facebook a anunțat schimbări de algoritm, de-acum știrile false vor urca mai greu în top, zic ei. De asemenea, Google a eliminat peste 200 de publisheri care erau considerați creatori de știri false pentru a genera trafic. Măcar să continue trendul ăsta.

– Hugo Barra, care a condus divizia de Android a Google, apoi a fost manager Xiaomi, se duce la Facebook, unde va fi managerul diviziei de VR, inclusiv Oculus. Deși este foarte lăudat, el a prins la Xiaomi tocmai perioada în care compania chineză a căzut din poziția de top devenind practic acum un jucător oarecare.

Apple l-a angajat pe fondatorul Dropcam, o cameră video de securitate smart, accesibilă prin internet de la distanță. Omul a vândut afacerea pe vreo jumătate de miliard de dolari, iar acum va conduce “o divizie specială Apple”. Probabil din lipsă de alte idei vor ataca și ei zona Smart Home, cu dispozitive interconetate acasă. Dar poate cine știe, au vreo surpriză.

– HP a anunțat că recheamă în service peste 101.000 laptopuri pentru că au baterii care ar putea exploda. Au anunțat inițial că este un lot de 41.000 de bucăți, dar au extins acum cifra la 101.000.

– Dacă vă este frică de moarte, puteți experimenta asta în realitatea virtuală, iar studiile arată că oamenii care trec prin așa ceva nu se mai tem de moarte apoi.

– Boeing a prezentat o linie nouă de costume pentru astronauți, care îmbină tehnologia modernă cu design-ul.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!