Câteva știri pe scurt de astăzi: noul Samsung Galaxy Note se lansează pe 2 august, iar după cum scriam ar putea fi Note 7. Oamenii zic că există și versiune normală și versiune Edge, eu zic să așteptăm să vedem.

Samsung-Galaxy-Note-7-Edge-Unpacked-August

Sunt curios dacă dotările lui sau design-ul vor mai stârni atâta entuziasm ca în fiecare an. Pentru acum concurența este tot mai mare.

Știri pe scurt

– noul iOS 10 va include o funcție care memorează de fiecare dată unde ai parcat mașina și poți face un traseu înapoi spre ea automat… Cred că multă lume o să folosească asta 🙂
– a fost lansat noul obiectiv Panasonic Leica DG Summilux 12 mm/F1.4 ASPH – un obiectiv de mare viteză, cu focalizare individuală care îndeplineşte cerinţele specialiştilor furnizând o înaltă calitate a imaginii. Are un design durabil, rezistent la stropire/praf, care îndeplineşte cerinţele fotografierii în orice condiții. Obiectivul permite şi înregistrarea în medii interioare cu lumină slabă, cum ar fi restaurantele, producând totodată efecte cu defocalizare naturală, impresionante datorită aperturii mari F1.4.
– Samsung va cumpăra o firmă americană specializată în servicii de Cloud, iar asta probabil pentru a-și extinde ofertele de stocare și de rulare a conținutului din cloud. Nu auzisem de Joyent.
– dacă ești sportiv profesionist nu e indicat să-ți cumperi un iPhone nou… Sau măcar ia și o husă de protecție.
– Zucerberg a răspuns la niște întrebări și a zis tot felul de prostii. A declarat că nu e reptilian, a vorbit despre Matrix și așa mai departe, găsiți multe articole.

P.S. Computerblog.ro s-a mutat în EasyCloud. Cum vi se pare, merge bine site-ul, se încarcă totul ok?

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!