Știrile pe scurt, să citiți la birou înainde de ședință 🙂 Google riscă o amendă record din partea Uniunii Europene de 3 miliarde de euro. Și mai sunt și altele…

dreamstime_s_21886006

Credit foto: © Pressureua | Dreamstime.com – Business Man Using Touch Screen Tablet

Știri pe scurt

– Google este acuzat că a abuzat de poziția dominantă pe segmentul căutare online pentru a-și promova propriile servicii și a îngropa site-urile concurenților. Amenda ar putea fi 3 miliarde de euro, spun surse de la Bruxelles. Apoi urmează ancheta cu Android și multe altele.

– Cei de la Lenovo pregătesc lansarea unui nou model Motorola, un smartphone de top, Moto G4. Nu este nivelul flagship-urilor, dar va avea procesor octa-core, 3GB de RAM, Android 6.0.1. Este programată o conferință de presă pe 17 mai, vă anunț eu dacă se confirmă.

Samsung a combinat ideea tastaturii proiectate laser cu un smartwatch, practic, ceasul de la mână poate proiecta chestii chiar pe pielea utilizatorului. Iar tastele respective chiar sunt utilizabile cu cealaltă mână. Viitorul sună bine…

– Și o veste bună pentru fanii Google, compania vrea să integreze în Maps și hărți din interiorul clădirilor, să poți naviga liber și în magazine sau instituții. Zilele astea urmează conferința anuală Google și o să aflăm mai multe pe tema asta.

– Toate meciurile de la Campionatul European de Fotbal 2016 se văd doar pe Telekom TV. Totuși, cei de la ProTV vor transmite meciul România-Franța și alte meciuri ale naționalei, precum și alte meciuri importante, conform site-ului oficial.