Cel mai ieftin iPhone 7 din 2016 va avea stocarea de 32GB în loc de versiunea de 16GB de pînă acum, conform surselor. Desigur, asta înseamnă că va fi un pic mai scump la lansare, dar continui să cred că va avea succes. Cei care au rămas la 5S / geneația 6, vor face acum pasul spre noul model. La toamnă.

dreamstime_s_19632240-compressor

Știrile pe scurt

– după ce s-a găsit în treabă să vorbească despre educația gratuită, Marius Bostan a fost schimbat din funcția de la MCSI. Oare de ce cred oamenii că e un lucru deștept să-și dea cu părerea despre orice? După părerea mea nu făcuse tocmai treabă rea la minister.

– cei de la Blackberry au confirmat oficial că nu vor mai produce modelul clasic care le-a adus succes, cel de telefon cu tastatură Qwerty și funcții de bază. Multe instituții care mai foloseau Blackberry au confirmat că nu vor mai utiliza aceste terminale.

– Microsoft a lansat oficial funcția Skype Meetings, un serviiciu de videoconferință oferit gratuit pentru companiile mici și medii.

– O nouă serie de imagini capturate de sonda NASA care trece pe lângă Jupiter. Amazing!

– am povetit pe PrinLume cum a fost la evenimentul Haidook Summer Fest. Deja mă gândesc să merg și la anul !

– ThinkDigital, parte a grupului TDG, devine reprezentantul exclusiv al TripAdvisor privind soluțiile avansate de publicitate tip display în Romania, Grecia, Bulgaria si Ungaria. TripAdvisor este cel mai mare site cu informații de călătorie din lume, ajutând turiștii să-și plănuiască și să rezerve vacanțele.

– Adata Technology a lansat modelul SSD Premier SP550 M.2 2280 SATA 6Gb/s. Odată cu creșterea prezenței pe piață a laptopurilor subțiri și a ultrabookurilor, interesul pentru un disc SSD la format M.2 a urcat în lista preferințelor pentru mediul de stocare principal. Echipat cu funcții avansate și tehnologii de ultimă generație, Premier SP550 M.2 2280 oferă performanțe ridicate, stabilitate și eficiență superioare față de clasicele discuri mecanice de 2.5”, rezultatul fiind o soluție puternică dar și accesibilă în același timp.