Întâi două știri non-IT care merită citite azi: Mihail Gorbaciov crede că va fi război, iar în San Francisco se face un proiect pilot cu venitul minim garantat. Cum ar fi ca familiile cu copii să primească de la Primărie alocație de 1000-2000 de dolari?Teen Titans: “War” vine în iunie 2017. Ar putea fi bun, ar putea fi încă un eșec, nu contează.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Știri pe scurt

Google Pixel 2 este deja în pregătire, chiar dacă lansarea va fi tot spre finalul acestui an. Detaliile sunt interesante.

– o americancă și-a spart iPhone-ul și a crezut că îl poate schimba pe garanție / asigurare. Iar la magazinul operatorului a fost refuzată.

– viitorul spionajului este aici: mini-drone sub formă de libelulă, te prinzi greu că e vorba de altceva.

– au apărut noi imagini cu Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus. Și pe-aici mai sunt alte poze.

– Apple ar putea lansa un model iPhone cu ecranul curbat și fără să apeleze la display OLED.

– Terapia cu celule stem începe să fie tot mai eficientă, un om paralizat complet a reușit să-și repare măduva spinării și acum merge din nou.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!