Aseară în București au fost în stradă foarte mulți oameni, iar în orașele mari de asemenea. Multe site-uri și televiziuni au raportat greșit cifrele, iar Digi24 probabil a adunat toți protestatarii la un loc. Cu toate astea, bulevardul era plin de la Universitate la Unirii și când coloana ajuns la CNA, vedeam poze pe Facebook că la Universate era tot plin de oameni.

Ce trebuie să înțeleagă cei care nu sunt de acord cu manifestațiile este că noi nu vrem nici să dăm jos Guvernul, nici să răsturnăm rezultatele alegerilor, ci trebuie să oprim corupția și favorizarea infractorilor de către cei aflați la putere. Ordonanțele cu grațierea trebuie împiedicate și corupții trebuie pedepsiți cât mai exemplar, eventual cu confiscarea averilor și recuperarea prejudiciilor. Și nu cu 2-3 ani de pușcărie după care ies cu grațieri date de colegi. Cu cât mai repede vor fi opriți corupții, cu atât mai bine o vom duce toți și calitatea vieții în România poate să fie la concurență cu Elveția. Cu cât apărăm mai tare corupții și îi scăpăm de pedepse, cu atât mai săraci vor fi românii obișnuiți.

Știri pe scurt

Blackbery Mercury este foarte lăudat și apare deja în filme, în cadrul unei campanii de relansare a companiei canadiene;

– în anumite zvonuri, Galaxy S8 are deasupra ecranului un al doilea display, pe care apare mare logo-ul Samsung, care nu a mai încăput pe veuna din marginile telefonului. În același timp, scannerul de amprentă de pe spate pare poziționat foarte sus, deci slabe șanse să pui mâna natural pe telefon, pentru deblocare trebuie să atingi cu degetul acel spațiu.

Kyocera a realizat un telefon pentru speriații de bacterii, iar acesta este rezistent la apă și poate fi spălat cu săpun de câte ori proprietarii cred că este murdar.

Apple vinde din ce în ce mai multe telefoane iPhone Plus, specialiștii estimează acum că pe trimestrul patru din 2016 i7+ a ajuns la crca 40% din vânzări după ce a fost 23% anul trecut în aceeași perioadă. Deși este mai scump, iPhone 7 Plus are dotări unice care i-au făcut pe oameni să-l cumpere, camera foto duală în special. Dar după ce o folosești, ești dezamăgit.

– După ce cumpărat anul trecut o groază de rivali, printre care Pebble sau Vector Watch, Fitbit a dezvăluit că de fapt are probleme financiare și că vânzările de dispozitive smart nu merg prea bine.

Resident Evil 7: Biohazard a devenit brusc cel mai jucat joc VR de pînă acum, aproape 80.000 de oameni au experimentat noul joc în realitate virtuală.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!