Cele mai populare bloguri tech au terminat review-urile Google Pixel și rezultatul este cum îl așteptam: plin de laude la adresa companiei americane. Nu am găsit niciun articol critic, exemple: 1, 2.

dreamstime_s_24848534
Credit foto: © Pressureua | Dreamstime.com – cofee, phone

Știri pe scurt

– Mark Zuckerberg a discutat de mai multe ori cu Hillary Clinton despre politică, vrea să se implice în zona asta și să își impună propriile proiecte. Dezvăluirile aparțin Wikileaks, după ce au obținut de la hackeri acces la documentele din mailurile lui Hillary. Chestia asta mi-a amintit și de faptul că Facebook este acuzat deseori că susține democrații. Bine, nu că ai avea ce susține la Trump…

– Wikileaks mai arată că echipa de campanie a lui Hillary Clinton a vrut să promoveze un vicepreședinte din zona tech, fie Bill Gates, fie Tim Cook, pe listă mai era CEO-ul Starbucks și cel al Xerox, dar și Melinda Gates. Din păcate, planurile au eșuat.

– Gata cu presa scrisă, încep să lucreze în marile redacții roboții de știri. Informațiile există deja online, iar un robot poate parcurge mai multe surse de informație decât ar face-o un ziarist. Plus că poate da titluri cu mult mai bombastice neavând în vreun fel simțul ridicolului. Sau poate că nu poate?

– Tim Cook a anunțat următorul plan Apple, adică să elimine definitiv banii de hârtie, iar sistemele de plată electronice, în speță Apple Pay, să înlocuiască tranzacțiile cash. Sweet dreams!

– Tot Apple va anunța noile laptopuri MacBook la un eveniment oficial pe 27 octombrie. Ne vedem pe blog și comentăm atunci informațiile.

– Microsoft are un eveniment oficial legat de Office pe 2 noiembrie.

– un obiectiv interesant de la Nikon, dacă aveți prin casă 3500 de dolari și nu aveați ce face cu ei

rezultatele Facebook și Google arată că veniturile din publicitate online se pot meține pe un trend pozitiv, în ciuda problemelor economice.