Microsoft aplică tactica de la Windows XP și la utilizatorii Win 7: vai, sistemul de operare este de-a dreptul dezastruos, iar clienții ar trebui să treacă la 10. Mie personal mi se pare greșit și “misleading”, dar sunt convins că fanii Microsoft care mă citesc îmi vor explica în comentarii că “așa este normal”.Transformers: The Last Knight va fi lansat pe 23 iunie.

Știri pe scurt

– Facebook și-a lansat oficial primul să incubator pentru companii start-up, este la Paris și este în cadrul unui parc tehnologic complex, Station F.

– Primul oraș plutitor din lume va fi construit în Polinezia Franceză și merită să vedeți fotografiile de acolo, vor să înceapă construcția în 2019, dar sunt sigur că vor distruge ecosistemul din zonă.

– Cei de la IBM și Microsoft au un răspuns sănătos la articolele panicarde care zic că roboții vor înlocui angjații umani: Inteligența Artificială ar trebui să ajute oamenii, nu să-i încurce.

– Evenimentul de lansare Samsung Galaxy S8 ar putea fi pe 29 martie, dar nu există dovezi sau confirmări oficiale. De asemenea, se confirmă dimensiunile similare cu modelele de anul trecut.

– Qualcomm este acuzată că a abuzat de poziția dominantă pe piață pentru a impune partenerilor ce modem-uri să folosească, iar o anchetă oficială în acest sens va începe curând.

aplicație gratuită pentru recuperarea datelor;

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!