Am fost ieri pînă la 23 August pe malul mării să văd Blaxy Premium Resort & Hotel. Este un super-complex, cu acces la lac și la mare, pădure, piscine și multe alte facilități. Au un concept diferit, acum vor organiza și sejururi.

0019

Evident, ieri a plouat într-una. Dar promit să mă revanșez, o să merg mai la vară și vă povestesc ce și cum. Ideea pare interesantă și găsiți detaliile pe PrinLume.

Alte știri pe scurt

– cei de la KFC fac iar valuri în social media, după ce au lansat o ojă de unghii cu gust de pui. E bună, de-ți lingi degetele, exact ca după o masă la KFC, spun ei.

– În curând, cei de la Instagram vor lansa conturi speciale pentru companii, cu opțiuni de contact mai bune și hartă pentru magazin/hotel/restaurant;

– Clienții ING care fac două încărcări de cartelă prepaid, de minim 6 euro, intră într-o tombolă în care se poate câștiga un Samsung Galaxy S7 Edge la pachet cu ochelari de realitate virtuală. Se poate prin Home’Bank, în orice ING Office, la ATM. Campania este pînă pe 17 mai.

– Cei de la Youtube pregătesc lansarea Unplugged, un serviciu de “cablu TV” online, care va permite utilizatorilor să renunțe la abonamentele actuale de televiziune, pentru a vedea totul online, prin Yotube. Sunt curios dacă va prinde.

– Deja apar primele studii care spun că smartphone-ul va avea soarta computerului – a fost pe val, urmează scăderea. Sunt aproape 10 ani de la lansarea primului smartphone, iar marii producători au probleme serioase în a menține volumele de vânzări. Sigur, cu unele excepții.