Nu fac politică și niciodată nu o să fac. Dar pot să vă spun un lucru simplu: oamenii au ieșit în stradă contra hoției și contra favorizării infractorilor. Atât. Evident, interesele financiare sunt mari, iar ceilalți s-au grăbit cu tone de lături în capul oamenilor. Manifestațiile de la Victoriei și din țară au două lucruri în comun: iubim România și nu vrem să emigrăm, doi – nu tolerăm hoții. Punct.În România orice lucru bun ai face ți se aruncă în cap toate mizeriile pământului. De-asta sunt atât de puțini care fac ceva. De-asta oamenii buni nu intră în politică. Ți se inventează acuzații grave, ești înjurat și jignit împreună cu familia ta, vedeți ce comentarii au cei de la USR. Apropo de asta, de unde credeți că s-a aflat de abuzurile grosolane ale PSD? De la PSD? Sau de la USR? Nicușor Dan nu e carismatic, nu e un lider, nu vorbește bine. Dar măcar ei au protestat, au făcut declarații contra hoției, și-au asumat un val de înjurături, nici nu știu cum rezistă.

Alte știri pe scurt

– la americani a fost Super Bowl, mamă ce neobservat a trecut anul ăsta. AirBnb au avut prima lor reclamă, au ținut să facă un protest față de Trump. Este adevărat că oamenii peste tot protestează contra nedreptăți, dar este la fel de adevărat că AirBnb, ca și Uber, operează în afara legilor și reglentărilor, făcând o concurență neloială celor din domeniu care trebuie să respecte un miliard de reguli și să plătească taxe speciale.

– cei de la Intel au făcut niște acrobații cu drone și au creat logo-ul lor și al Pepsi, dar s-a dovedit că spectacolul a fost proiectat, el fiind făcut atunci când nimeni nu era pe stadion, din cauza reglementărilor.

PlayStation 4 Pro va primi o actualizare software care aduce două chestii esențiale: mod special de jocuri, Boost Mode, care va face unele titluri să ruleze mai bine, precum și suport pentru HDD-uri externe conectate pe USB.

Lenovo Yoga A12 este o versiune mai ieftină de Yoga Book, care vine doar cu Android. Ar trebui să ajungă și la noi pe la 1.600 de lei, cea mai ieftină variantă Yoga Book costă acum 2.400 de lei (tot cu Android).

– autoritățile americane au stabilit că furnizorii de Internet nu pot oferi abonamente mai ieftine pentru cei care au venituri mici.

– de ce e bine să țineți laptopurile în priză și nu să descărcați bateriile des.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!