La noi ca la nimenea: o gașcă de penali fac lergi strict în favoarea lor, în toiul nopții ca bandiții, și râd pe seamana protestelor. Așa cum alegătorii uită mereu cum merg lucrurile sub cizma PSD, așa și Dragnea uită ce au pățit alți mari lideri dinaintea lui.Ce se va întâmpla în continuare? Păi protestele continuă, sunt ceva slabe șanse pentru o rezolvare a situației, iar în caz de ceva guvernul va fi schimbat: Dragnea va fi premier. Va spune că el a încercat să stea deoparte, dar vine să facă ordine. Evident, nu va face nimic bine pentru România. Scopul lor era să scape de acuzațiile de corupție și să scadă pedepsele pentru furt, să își scoată colegii de la închisoare. Dar încă nu au ajuns și la robinetul cu bani. Abia cu Dragnea premier vor putea fura ca-n codru. Singura opoziție care mai există este în strtadă, dar tare mi-e frică că fie o vor destabiliza și pe asta, fie o vor folosi tot pentru interesele lor. Abia așteaptă puțină violență să aresteze pe toată lumea.

Alte știri pe scurt

– Un studiu canadian arată că trăim într-un univers holografic, ceea ce explică multe, chiar și teoria Big Bang – momentul când s-a aprins proiectorul. Dacă vă pasionează subiectul, detalii științifice sunt aici. Dacă nu ați mai citit, căutați pe Google teoria simulării și vă veți distra multe zile de acum înainte…

– Pozele realizate de sonda Cassini pe lângă Saturn au fost date publicității de NASA, sunt imagini detaliate cu inelele lui Saturn, formate din obiecte pe care cercetătorii le consideră de mărimea unor zgârie-nori.

– Apropo de spațiu și goana după explorări: miliardarii lumii sponsorizează știința cu un singur scop: să mineze după minereuri rare. Avatar avea un subiect similar și așa va fi indiferent de descoperiri, factorul economic primează.

– două știri cu mașini: Daimler va produce mașinile autonome pentru Uber, cu care miliardarii vor să înlocuiască pe viitor de tot șoferii. Iar BMW și MCLaren promit un motor cu combustie internă care să aibă emisii reduse. Ce electric, ce hibride, noi vrem benzină!

– în lipsă de alte noutăți, Samsung va lansa la Mobile World Congress 2017 noi căști Level, în ultimii ani au fost lansate acolo Gear Circle și apoi Level U, apoi Level Active. Așa că nu e tocmai o noutate.

– Xiaomi Redmi Pro 2 a apărut online și are detalii interesante.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!