Donad Trump a avut o întâlnire cu liderii din IT americani, iar aceștia nu au fost prea fericiți. La discuție nu a fost invitat Twitter, în care Trump a pompat 5 milioane de dolari în campanie, dar care a refuzat să facă un emoji anti-Hillary la cererea lor. Desigur, oficial s-a spus că Twitter era prea mic să conteze. Pe de altă parte, Elon Musk și CEO-ul Uber vor fi alături de Trump pe post de consilieri.Lasarea este în iulie 2017.

Știri pe scurt

Instagram lansează opțiunea de a salva și revedea unele poze, după modelul Pinterest, spun unii.

– Yahoo a recunoscut încă un caz de hacking, peste 1 miliard de conturi și-au pierdut datele. Ce bine că sunt atât de multe, pe de altă parte, nu folosiți parola de Yahoo la alte conturi, s-ar putea să aveți probleme.

– Uber continuă pe stilul lor, deși permisul pentru mașini autonomie costă o groază, Uber merge cu mașini autonome în San Francisco, pe principiul că nu au nevoie de permise 🙂

Google îți citește mailurile, dar o face un pic mai încet, ceea ce se pare că este ok. Nu pricep cum Justiția a putut fi ok cu asta.

– Producătorii de filme cer marilor producători de camere foto și video să introducă în următoarea generație soluții de criptarea datelor.

– Prima mașină electrică cu rază de acțiune de 650 de kilometri este cam scumpă.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!