Trei atentate aseară, cel de la Berlin s-a încheiat cu 12 morți și 48 de răniți, la Ankara ambasadorul Rusiei a murit, iar la Zurich, în Elveția, trei oameni au fost împușcați.Blade Runner 2049 vine în octombrie 2017.

Știri pe scurt

– Tim Cook le-a promis într-o scrisoare angajaților că Apple nu va abandona desktop-ul și că urmează să lanseze noi produse de acest gen;

– Uber continuă să piardă bani, pe trimestrul trei din 2016 au pierdut 800 de milioane de dolari, dar pe primele nouă luni a încasat 14.2 miliarde de dolari, iar suma crește de la trimestru la trimestru. Circa 3.8 miliarde pe primele trei luni, 5 miliarde pe trimestrul doi și 5.4 miliarde pe trimestrul trei. Specialiștii estimează că vor pierde circa 3 miliarde de dolari anul acesta.vor pierde circa 3 miliarde de dolari anul acesta.

– Nintendo au fost super criticați după lansarea Super Mario Run pe iOS, jocul e bunicel, dar nu excelează cu nimic și aduce doar același Mario pe un alt mediu. Acțiunile companiei au scăzut la Bursă, iar oficialii Nintendo au anunțat că nu mai pregătesc alte variante pentru iOS.

– Realitatea Virtuală nu este doar pentru jocuri sau documentare, se poate face foarte bine și artă 3D.

– Lamborghini Aventador S este un mic “facelift” pentru modelul arhicunoscut. Dar redesign-ul este spectaculos și au lucrat și la partea tehnică.

– Germania a propus o soluție inteligentă pentru a scăpa de știrile false: să se dea amendă pentru fiecare știre falsă care este viralizată pe Facebook și nu este ștearsă în 24 de ore. Nemții se tem că propaganda rusă a influențat rezultatele alegerilor inclusiv la ei în țară.

– Xiaomi Mi Notebook 4G vine să concureze laptopurile MacBook Air. Din păcate nu știm cu se mișcă, arată destul de bine.

– Mark Zuckerberg a prezentat asistentul virtual făcut de el în timpul liber, Jarvis poate concura cu Alexa de la Amazon, poate face o serie de sarcini automat și prin comenzi vocale.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!