Samsung a publicat raportul său privind cauzele exploziei Note 7, aceleași pe care le știam deja. Bateria prost făcută, design interior greșit, erori pe bandă care au dus la retragerea de pe piață a acestui model.

Pe lângă problemele Note 7, Samsung a confirmat oficial că nu va lansa Galaxy S8 la Barcelona, la Mobile World Congress 2017. Mai mult ca sigur au eveniment acolo, dar nu vor lansa vârful de gamă, care rămâne astfel cu lansarea zvonită din aprilie. Probabil vor spune atunci că au folosit tot acest timp pentru a testa modelul să nu aibă probleme similare.

Alte știri pe scurt

– Un articol simpatic despre oamenii de la Uber, iar dacă tot am menționat compania să vă spun și faptul că l-au angajat pe Amit Singhal, fostul șef al Google Search, care va fi inginer și se va ocupa de mașini autonome.

– Asus a lansat Tinker Board, un mini-PC care concurează Raspberry Pi, dar care costă vreo 75 de dolari. Este un computer de mărimea unui card bancar, care are totul, inclusiv suport pentru video 4K.

– Apple dă în judecată Qualcomm, cere daune de 1 miliard de dolari. Oficialii companiei spun că producătorul hardware a cerut taxe pe tehnologii pe care nu le avea patentate sau nu le inventase. Apple spune că a colaborat cu anchetatorii privind acuzațiile anti-trust aduse Qualcomm, iar ca răspuns producătorul hardware a crescut taxele. Interesantă povestea.

– Un film de acțiune legat de tehnologie și blogging revine în 2017, The Return of Xander Cage, vine în 2017. Povestea este aici.

– NASA a făcut publice imagini transmise de sonda Cassini cu luna lui Saturn botezată Daphnis. Sunt cele mai detaliate imagini disponibile cu acest corp ceresc de doar 8 kilometri diametru.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!