Din păcate saga Galaxy Note 7 continuă, astăzi Samsung a trimis un avertisment tuturor proprietarilor Note 7 – telefoane trebuie închise și returnate – chiar și a doua generație – pentru că nu se știe când vor exploda.
dreamstime_s_47388578
Credit foto: © Varin R. | Dreamstime.com – smartphone & coffee

Deocamdată inginerii Samsung lucrează la depistarea cauzei. Proprietarii au dreptul să fie despăgubiți, dar deocmadată nu este clar când va face Samsung asta, răspunsurile la întrebări sunt cam evazive.

Știri pe scurt

– Banii băgați de companii în campanii de promovare display sau video sunt aruncați pe fereastră.

– Shia LaBeouf, Sam din Transformers, a făcut live-streaming de la nunta sa cu actrița Mia Goth. Au făcut-o la capela Viva Las Vegas, “slujba” fiind ținută de “Elvis”.

– AirForce X-37B, o navă spațială complet automatizată, a petrecut deja 500 de zile pe orbită în jurul Pământului, iar misiunea sa rămâne în continuare secretă. Este a treia misiune din serie, prima a rezistat 224 de zile în zbor, a doua 465. Se pare că au reușit de data asta să creeze o navă mai autonomă.

– Donald Trump este acum la 14 puncte în spatele lui Hillary Clinton, conform sondajelor.

– Povestea dezvoltatorului român care a făcut o unealtă pentru programatorii Apple (Dash) și care a primit ban pentru review-uri false. Din fericire pentru el, bloggerii tech i-au luat apărarea. Fac pariu că acest caz se va rezolva pînă la urmă.

Acum 2.500 de ani, oamenii erau veseli.

– Samsung are simțul umorului: au realizat un PC care seamănă cu un coș de gunoi automatizat.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!