Azi-noapte a fost a doua dezbatere Clinton / Trump, iar campania ia o notă de mahala – cei doi nu s-au mai salutat, iar acuzațiile dure au zburat de ambele părți. Deși niciun om normal la cap n-ar putea simpatiza cu Trump după dezvăluirile din ultimele luni, Hillary are partea sa de probleme peste care e greu să treci. Oare de ce au ales tocmai oamenii cu cele mai mari hibe?

dreamstime_s_26638184-compressor
Sondajele arată că Hillary Clinton a câștigat și a doua dezbatere televizată, dar suporterii lui Trump sunt stabili, nu le pasă de faptul că s-a dovedit un adevărat cocalar.

Știri pe scurt

– deși a promis că a rezolvat problema bateriilor Note 7 și că noile modele se pot utiliza în siguranță, Samsung a ratat complet lansarea terminalului: și noile modele iau foc, explodează și cauzează pagube și victime umane. Samsung a anunțat că oprește producția de Note 7. Pînă acum sunt 7 modele schimbate care au explodat la fel.

12 proiecte lansate la întâlnire GovIThub.

În București, calitatea vieții e maximă.

– Rusia și-a mutat o parte din rachetele balistice în Kaliningrad, este doar o mișcare de imagine, ca și cum ar contracara sistemul american anti-rachetă, dar practic consolidează poziția din zonă. Tare m-aș mira să nu aibă și în Crimeea la fel.

– Microsoft anunță un eveniment pe 26 octombrie, în care vor discuta noutățile pentru Windows 10. În mod normal se anunțau în octombrie noile versiuni de OS sau noile produse hardware din seria Surface. Oare vedem noul Surface Phone? S-ar putea să fie prea devreme.

– Tesla are un eveniment oficial pe 17 octombrie și urmează să lanseze un dispozitiv nou. Aparent nu e vorba de un model nou de mașină, ci este vorba de ceva “neașteptat”.

– De citit: povestea pantofilor smart de la Nike.

– Când au văzut evidențele contabile de la Twitter, companiile interesate de achiziție au dispărut în ceață, ceea ce înseamnă că site-ul de “micro-blogging” trebuie să caute alte soluții.

– După primele teste, se pare că platforma PlayStation VR va fi mai interesantă decât Oculus sau HTC Vive pentru pasionații de jocuri video.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!